Uw site snel op de markt brengen met Rapido

Met Dynamicweb’s Rapido kan uw organisatie gemakkelijk een geschikte site maken en publiceren in een fractie van de tijd wat het bouwen van een site normaal gesproken in beslag neemt.
Geschreven door Dynamicweb op 16.12.2019, 00:00
Uw site snel op de markt brengen met Rapido

Een boeiende, aantrekkelijke website is van vitaal belang om klanten naar uw bedrijf te trekken en betrokken te houden. Uit een onderzoek van onderzoeker Elizabeth Sillence bleek dat 94 procent van de mensen die bepaalde websites wantrouwden, dit vanwege het ontwerp deden. Het is heel belangrijk om een goed gemaakte site in gebruik te nemen, maar voor veel bedrijven is de tijd die het kost onbetaalbaar. Met Rapido kan uw organisatie echter gemakkelijk een geschikte site maken en publiceren in een fractie van de tijd die het normaal gesproken in beslag neemt.

Rapido als oplossing

Met Rapido kan het grootste deel van uw website ontwerp en lay-out worden gerealiseerd met configureerbare opties. Er is geen programmering vereist, waardoor webontwerp ongelooflijk toegankelijk is. Merkkleuren, standaard lettertypefamilies en logo's zijn allemaal configureerbaar op basis van een stijlgids en bieden veel flexibiliteit om aan de meeste ontwerpvereisten te voldoen. Basiskleuren en lay-outs zoals menustructuren, tekstinstellingen, knopstijlen en paginafunctionaliteit worden over de hele site overgedragen via wijzigingen in één gebied, zodat het algemene uiterlijk van de site snel op zijn plaats valt.

Als het gaat om het bevolken van content, maakt Rapido het gebruik van pagina- en alineasjablonen op homepages, contactpagina's, nieuws- en blogpagina's, kaarten en dynamische artikelen mogelijk om opnieuw overeen te komen met het uiterlijk van het merk.

Het is meer een investering dan sommige andere tools, maar het is een geweldig platform voor diegenen die het kunnen bedenken en voor degenen die manieren hebben gevonden om hun budgetten te verschuiven om deze investering en het indrukwekkende rendement te accommoderen.

Rapido en e-commerce

Met Rapido hebben organisaties een platform voor snelle implementatie en prototyping voor e-commerce. Het is niet langer nodig om afhankelijk te zijn van ontwikkelaarsvaardigheden en ondersteuning, met een focus op configuratie boven codering. Uw organisatie kan kiezen uit lay-outontwerpen en configuratie opties voor:

  • Productlijsten
  • Detailpagina's
  • Navigatie
  • Uitchecken
  • Mobiele lay-out en navigatie

Uw bedrijf kan ook afbeeldingsfilters toevoegen, zoekmogelijkheden uitbreiden, merk specifieke nieuwsbrieven, evenementen en contentdownloads ontwerpen en de time-to-market verbeteren. Tegelijkertijd kan het daarom de risico- en ontwikkelingstijd verkorten. Het resultaat is een geïntegreerde e-commerce-oplossing die klaar is voor gebruik vanuit een configureerbare set.

Zelfs als Rapido momenteel buiten uw budgetbereik ligt, raden we u aan om de oplossing te verkennen. Het doet nooit pijn om groot te dromen en doelen te stellen.

Er is geen enkele oplossing die perfect is voor elk bedrijf, omdat elke organisatie haar zorgen, doelen, pijnpunten, budgetoverwegingen en vaardigheden heeft. Ons team is toegewijd om met klanten samen te werken om het platform, of platformen, en add-ons te vinden die de middelen optimaal benutten. Of het nu gaat om Rapido of een ander systeem, we zijn er om u te helpen, zodat u kunt genieten van een uitstekend rendement op uw investering.

E-mail ons team op info@dynamicweb.nl voor meer informatie over Dynamicweb, Rapido en hoe onze bedrijfsoplossingen werken om uw organisatie effectief, efficiënt, productief en concurrerend te maken of probeer Rapdio zelf vrijblijvend uit via onze demo site.