Dynamicweb All-in-One Platform

Het enige platform dat CMS, PIM, E-commerce en Marketing combineert.

Lever krachtige klantervaringen over alle kanalen met één geïntegreerd platform

Om klanten te winnen en de beste service te verlenen in de snel veranderende, hyper competitieve wereld van vandaag, moet elke organisatie flexibel, responsief en persoonlijk zijn. De mogelijkheid om via verschillende kanalen te communiceren en klanten te bedienen en een consistente boodschap te communiceren, is essentieel. De meeste organisaties hebben dit al gerealiseerd, maar ze hebben problemen met de uitvoering omdat hun IT systemen inflexibel zijn of geen kanalen ondersteunen die prominent zijn in de nieuwe digitale wereld.

Het Dynamicweb All-in-One platform brengt de digitale wereld samen in één krachtig platform.

Het stelt u in staat om geweldige klantervaringen over verschillende kanalen te bieden door Web Content Management, E-commerce, Product Information Management (PIM) en Marketing in één enkel platform te combineren. Met Dynamicweb kan al uw inhoud opnieuw worden gebruikt en gepersonaliseerd - uw klanten krijgen het voordeel.

Duizenden bedrijven runnen meer dan 12.000 websites op Dynamicweb. Zij vertrouwen op de geweldige Microsoft .NET-technologie en Dynamicweb's mogelijkheid om te schalen, aan te passen en te integreren met andere systemen.

Gegevensbeleid
Ik ga ermee akkoord dat Dynamicweb mijn persoonlijke gegevens kan opslaan en verwerken zoals beschreven in het Privacybeleid.