Dynamicweb 9.3 releasepresentatie

Dynamicweb PIM

Met het nieuwe Dynamicweb Product Information Management (PIM) kunt u uw productportfolio beheren vanuit één centrale locatie, met behulp van query’s, meerdere bewerkingen in verschillende talen en varianten, intuïtief taalbeheer en nog veel meer.

Aanpasbare dashboards

Beschikbaar voor PIM, E-commerce en het Home gedeelte. Gebruik aanpasbare widgets om belangrijke gegevens en KPI’s weer te geven – en gebruik de Query widgets om bijvoorbeeld een visuele weergave van PIM workflows op te zetten.

Implementatietool, Load balancing & Indexing 

Is verbeterd en kan nu content (website, pagina’s, alinea’s en items) van de ene oplossing naar de andere verplaatsen.

Daarnaast is Load Balancing opnieuw geïntroduceerd, met ondersteuning voor elk aantal knooppunten en volledige ondersteuning voor e-commerce, zijn er nieuwe antispam- en beveiligingsmaatregelen geïntroduceerd en kijkmodellen voor het winkelwagentje en navigatie betekend dat we afscheid kunnen nemen van XSLT.

Indexing beschikt nu over een nieuwe FileIndexBuilder en een herwerkte ContentIndexBuilder die de zoekweging app kan vervangen.

Verbeterde gebruikerservaring

Aan de UX kant is de algemene gebruikersinterface bijgewerkt met bredere bomen, een helderder uiterlijk en een mooier algemeen gevoel, Indexing is gereviseerd zodat dit er beter uitziet en gemakkelijker is in gebruik. Daarnaast hebben we een betaversie van een Grid-engine opgenomen die in staat is om bijvoorbeeld Bootstrap grids te visualiseren wanneer er aan de content gewerkt wordt.

Prestatie

Ten slotte zijn de prestaties aanzienlijk verbeterd met een grondige vernieuwing van de ‘content services’ voor pagina’s, alinea’s en items – en meer dan 44 bugs, 94 functieverzoeken en 1300 PBI’s zijn opgenomen.