De nieuwe Visual Editor

Bent u verantwoordelijk voor een website? Wilt u de gebruikerservaring van uw site verbeteren? En bestemmingspagina's maken met een ontwerp dat converteert? Dan is deze snelle hands-on webinar iets voor u!

Onze Product Specialist, Nicolai Gosvig, laat u kennismaken met de nieuwe Visual Editor en de nieuwe Content Builder. Hij zal zich concentreren op de nieuwe functies en hoe u deze kunt gebruiken.

De nieuwe Visual Editor is een tool in Dynamicweb waarmee u visueel content kunt creëren door de pagina als werkplek te gebruiken en vervolgens verschillende bouwstenen erop te slepen. Op die manier kunt u de wijzigingen en het eindresultaat onmiddellijk zien in frontend. Met de Visual Editor is een pagina verdeeld in rijen en kolommen. Voor elke rij voegt u content toe in de vorm van kolommen.

Met de nieuwe Content Builder wordt u uitgerust met bestaande templates en instellingen. De bestaande instellingen zijn een snelle manier om content aan uw pagina toe te voegen. De content kan daarna worden gewijzigd.

Highlights:

  • Maak content met drag-and-drop
  • Definieer rijen en kolommen met items
  • Sla rij- en kolominstellingen op om gemakkelijk content te maken
  • Wijzig de volgorde van rijen en kolommen in de Visual Editor
  • Snelle en intuïtieve manier om content te bouwen
  • Betere gebruikerservaring

Met deze nieuwe functies maakt Dynamicweb het gemakkelijker dan ooit om uw website te beheren. Het gebruik van de voorgedefinieerde templates maakt het maken en onderhouden van uw website uiterst soepel.

En u heeft natuurlijk toegang tot alle tools waarmee u de look en feel van de content die u configureert, kunt aanpassen.