45% meer omzet online door overstap van Magento 1 naar Dynamicweb

Met de officiele aankondiging van Magento dat alle versies van Magento 1 op 30 juni 2020 End of Life zullen worden, is het hoog tijd om te migreren naar een ander platform.
Geschreven door Dynamicweb op 30.06.2020, 09:00
45% meer omzet online door overstap van Magento 1 naar Dynamicweb

Magento heeft officieel aangekondigd dat alle versies van Magento 1 op 30 juni 2020 end of life (EOL) zullen worden. Dit betekent dat er na deze datum geen kwaliteitscorrecties of beveiligingspatches meer zullen worden geïmplementeerd voor Magento 1.

Veel bedrijven die gebruik maken van Magento 1 streven ernaar om zo snel mogelijk te replatformen. Een goed moment om te praten over het kiezen van de juiste e-commerce oplossing voor uw bedrijf.  Net zoals vele anderen liep ook Ongediertewinkel.nl hier tegenaan. 

Zij besloten om te kijken naar een nieuw platform met als doel één enkele oplossing, geen gedoe en één aanspreekpunt. Hun keuze viel op het CAAS product van Bluedesk, gebaseerd op het Dynamicweb platform: All-in-One E-commerce voor een vaste prijs per maand

Én met succes. Op 3 maart 2020 ging de nieuwe webshop van Ongediertewinkel live. Één maand later waren de resultaten al zichtbaar: 


45% meer omzet 💰 & 54% meer transacties 📈

Ongediertewinkel maakt nu gebruik van een complete all-in-one e-commerce oplossing gebaseerd op het Dynamicweb platform en wordt door Bluedesk volledig ontzorgd op het gebied van marketing, techniek, design en service.

Lees hier het hele verhaal van Ongediertewinkel en ontdek hoe Bluedesk een prachtige oplossing heeft neergezet.


Nu Magento End of Life (EoL) is, is replatformen noodzakelijk geworden. Dit biedt mooie kansen om te ontdekken wat passend is voor uw bedrijf, rekening houdend met de klantervaring, personalisatie en andere belangrijke aspecten in uw webshop. Wij helpen u daar graag mee verder. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken en we komen zo snel mogelijk bij u terug.