B2B Digital 2017 & Solids

Op 3 en 4 oktober vonden de beurzen B2B Digital 2017 in Amsterdam en Solids in Rotterdam plaats. Yin en Mike van het Nederlandse Dynamicweb team waren bij beide beurzen aanwezig, zowel als bezoeker als met een eigen stand namens Dynamicweb.
Geschreven door Dynamicweb Software op 11.10.2017, 00:00
B2B Digital 2017 & Solids

 

B2B Digital 2017

Op 3 oktober vond het evenement B2B Digital Europe 2017, voorheen Emerce B2B Online, plaats in Amsterdam. Het wordt door de organisatoren beschreven als hét event wanneer men op de hoogte wilt zijn van de nieuwste digitale trends, wilt netwerken met potentiële klanten binnen de e-commerce of een case van gastsprekers wilt bijwonen. 

Dynamicweb Benelux was bij het evenement aanwezig met een eigen stand. De volgende multinationals waren aanwezig als gastsprekers; Google, Maersk, Philips en Heineken. Aangezien het een evenement georganiseerd was met een digitale gedachtegang, gingen deze real life cases voornamelijk over hoe digitale systemen in het voordeel van deze bedrijven kunnen werken. Al met al een goede ervaring. 

Solids - Pumps & Valves

De dag na B2B Digital 2017 hadden we meteen een dubbele vakbeurs in Ahoy, Rotterdam. Eigenlijk waren dit twee losse beurzen van een soortgelijke branche. Zo was Solids een beurs gericht op het verplaatsen, verwerken, opslaan of bewerken van voornamelijk droge bulk goederen. Pumps & Valves is gericht op bedrijven in de liquid industrie, in het speciaal oplossingen, innovaties en componenten voor de verwerking van vloeistoffen en gassen. Wij hebben op deze beurs waargenomen dat bedrijven actief in de vloeistoffen en gassen industrie haast geen gebruik maken van (B2B) e-commerce. Ondanks dat veel bedrijven hier nog geen gebruik van maken hebben wij veel positieve reacties ontvangen van verscheidene exposanten. 

Het team van Dynamicweb heeft deze dagen veel kennis opgedaan omtrent twee uiteenlopende industrieën. Dynamicweb heeft nog meer beurzen in de planning staan. Heeft u een suggestie waar we absoluut bij moeten zijn? Of een vraag over de andere beurzen? Laat het ons weten!