Dynamicweb lanceert eigen Marketplace voor aanvullende add-ons

Online verkoop is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, wat betekent dat het runnen van een e-commercebedrijf veel kansen biedt. De totale inkomsten uit e-commerce zullen naar verwachting groeien tot 6,54 biljoen dollar in 2022.
Geschreven door Dynamicweb op 05.02.2021, 09:10
Dynamicweb lanceert eigen Marketplace voor aanvullende add-ons

Op 14 december 2020 heeft Dynamicweb officieel de Dynamicweb Marketplace gelanceerd, een plek waar klanten gemakkelijk add-ons kunnen bestellen om hun Dynamicweb implementatie aan te vullen voor nóg effectievere digitale ervaringen, en een plek waar Dynamicweb partners hun add-ons eenvoudig kunnen publiceren om klanten volledig te ontzorgen.

Een e-commerce implementatie aanvullen met add-ons zoals leadtools, marketing en sales tools, en  performance tools maar ook met complementaire diensten om producten bijvoorbeeld heel eenvoudig en snel op een ander kanaal publiceren. Dat is wat de achterliggende gedachte was van de gloednieuwe Dynamicweb Marktplace.

Hier vind je niet alleen per categorie alle geschikte add-ons, maar ook per oplossing. Zo zie je direct welke add-ons bijvoorbeeld goed passen bij een PIM systeem of bij de Marketing module. Met de Marketplace proberen we onze e-commerce oplossingen uit te breiden met add-ons om zo krachtige functionaliteiten toe te voegen en de online business van de klant volledig te ondersteunen.

"Het mooie van deze marketplace is dat zowel klanten als partner worden geholpen met succesvolle toevoegingen. Want wij kunnen niet alles zelf ontwikkelen, maar kunnen nu wel samen met klanten en partners weer andere klanten en partners helpen van elkaar te leren”, aldus Harry van Rossum, Countrymanager Dynamicweb Benelux.

Uitgelicht

  1. Channable

Channable integreert met meer dan 2500 vergelijkingssites en marktplaatsen zoals Amazon, Google Shopping en Facebook Shopping. Zonder complexe integraties kun je met Channable eenvoudig producten publiceren op verschillende kanalen. Vanuit Dynamicweb PIM creëer je productfeeds die data automatisch transformeren naar een format dat Channable begrijpt om vervolgens in een paar klikken op jouw gekozen online kanaal te publiceren.

  1. Leadfeeder

Leadfeeder is een tool waarmee je meer leads kunt genereren door heel specifiek bij te houden welke bedrijven jouw website bezoeken. Het laat precies zien wie je site bezoekt, hoe ze bij je zijn gekomen, welke pagina’s ze hebben bekeken en voor hoelang. Dit kun je via één klik naar jouw CRM versturen zodat de juiste persoon direct kan opvolgen.

  1. Klarna

 Klarna Checkout is een service die alle betalingsopties samenbrengt in één overeenkomst met een naadloze én mobiel geoptimaliseerde oplossing voor de beste gebruikerservaring. In jouw webshop wordt dit weergegeven via een iframe waarin alle populaire betaalmethoden zijn opgenomen.

Over Dynamicweb

Dynamicweb biedt klanten een binnen de sector erkend en bekroond Digital Experience Platform. Wij stellen klanten in staat om uitstekende klantenservice te leveren en om e-commerce-succes te behalen door middel van de beste Content Management-Digital Marketing-E-commerce-en Product Information Management-oplossingen.

Dynamicweb heeft 300+ partners en 200+ medewerkers in kantoren over de hele wereld die met trots ruim 4.000 merken, waaronder toonaangevende merken als Lego, Apollo Vredestein, Unilever, Winnebago, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota en Europcar, ondersteunen. Samen met Dynamicweb worden deze klanten in staat gesteld om levenslange klantrelaties op te bouwen,  de omzet te verhogen en hun merken te laten groeien.

Voor meer informatie over wat Dynamicweb te bieden heeft, ga naar onze website.

Contact Dynamicweb

Wil je meer weten over de Dynamicweb Marketplace, een add-on bestellen of jouw add-on op onze Marketplace publiceren? Neem vooral contact op.


 

Harry van Rossum 
Country Manager Benelux
Dynamicweb
hro@dynamicweb.com