Dynamicweb & LS Retail tijdens conneXion Munich 2019

Ervaar ware Unified Commerce live in actie op 3 en 4 april tijdens conneXion Munich. Kom langs op stand #e1e en leer hoe u uw retailactiviteiten kunt verbeteren via Unified Commerce met LS Retail Nav/Central en Dynamicweb.
Geschrevendoor Dynamicwebop 06.03.2019, 12:00
Dynamicweb & LS Retail tijdens conneXion Munich 2019

conneXion Munich

De internationale LS Retail conferentie en expo, speciaal voor retailers, restauranthouders en partners van LS Retail. conneXion brengt experts, ultramoderne software oplossingen, ideeën en uitdagingen voor retail en horeca samen. Kom samen met ons naar München en ontdek eenvoudigere en snellere manieren om met de juiste technologie in te spelen op de behoeften van uw klanten. 

Leer meer over conneXion Munich →

De introductie van ware Unified Commerce op stand #e1e

Op 14 maar zullen LS Retail en Dynamicweb de posities van retailers versterken met geavanceerde Unified Commerce oplossingen die offline activiteiten en e-commerce verenigen. 

De oplossing biedt een two-way connector die LS Nav/Central en het Dynamicweb All-in-One platform samen brengt - het enige platform op de markt dat CMS, E-commerce, PIM en Digital Marketing combineert - om verkoop wereldwijd te ondersteunen, klantportals, selfservice, segmentatie, herinneringen voor verlaten winkelwagentjes, content personalisatie en nog veel meer mogelijk te maken! 

De oplossing wordt live gepresenteerd tijdens de conferentie. Kom langs bij stand #e1e en leer hoe u uw retailactiviteiten kunt verbeteren door middel van Unified Commerce met LS Retail Nav/Central en Dynamicweb. 

Meld u aan voor de release webinar

Kunt u conneXion niet bijwonen? Markeer dan uw calender en meld u aan voor de release webinar op 14 maart voor een demonstratie van de volledige oplossing. Onze productspecialist staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kies tussen twee verschillende timeslots 8 AM CET of 5 PM CET (gebruik de drop-down op de aanmeldpagina). 

Meld u aan voor de LS Ecommerce voor Dynamicweb release webinar →

Heeft u vragen? Of wilt u langskomen op onze stand? 
Brede Bjerke
VP Sales
Dynamicweb EMEA
bbj@dynamicweb.dk