Dynamicweb stelt Eric Jan C. van Putten aan als VP Marketing

B2B Martech liefhebber met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van succesvolle marketing engines.
Geschreven door Dynamicweb op 08.09.2020, 14:30
Dynamicweb stelt Eric Jan C. van Putten aan als VP Marketing

Dynamicweb, een toonaangevende software leverancier voor E-commerce en Digital Experience Management voor het midden tot hoog segment, heeft vandaag aangekondigd dat marketing technologie leider, Eric Jan C. van Putten begonnen is als VP Marketing. Eric Jan neemt de leiding over Marketing terwijl Dynamicweb de volgende fase van snelle groei ingaat. 

“Eric Jan past perfect bij Dynamicweb om onze leidende positie in de markt als E-commerce en Digital Experience Provider verder uit te breiden. Eric Jan’s ervaring in het opzetten van succesvolle marketing programma’s en bewezen staat van dienst in marketing technologie is een grote aanwinst voor Dynamicweb” zegt Dynamicweb CEO, Christian Beer.

“We hebben grote plannen voor de nabije toekomst en ik vind het geweldig dat een leider op het gebied van marketing technologie ons team versterkt”.

Eric Jan heeft meer dan 10 jaar ervaring in B2B Marketing technologie en Customer Experience Marketing en is nauw betrokken geweest bij het stimuleren van aanzienlijke marketing efficiëntie en prestaties. Meest recent betrad hij de rol van Director of Marketing Operations bij Contentserv, een leverancier van Product Information Management oplossingen. Daarvoor werkte Eric Jan 7 jaar bij Sitecore, een toonaangevende leverancier van Digital Experience Platforms.

“Ik ben erg enthousiast over de phase waarin Dynamicweb zich bevindt. We hebben een eersteklas platform met sterke oplossingen in WCM, Digital Marketing, E-commerce en Product Information Management. Én, ik krijg nog meer energie van het feit dat we een geweldig, snelgroeiend partner netwerk hebben en meer dan 4000 tevreden klanten in een interessante markt met veel potentie”. Eric Jan C. van Putten, VP Marketing, Dynamicweb.

Over Dynamicweb  

Dynamicweb biedt klanten een door de industrie erkend en bekroond All-in-One Cloud Business Platform. We stellen klanten in staat geweldige klantervaringen te leveren en e-commerce succes te vergroten door middel van de beste oplossingen voor Content ManagementDigital MarketingE-commerce en Product Information Management.

Dynamicweb’s 300+ partners en 200+ werknemers verspreid over kantoren over de hele wereld zijn er trots op meer dan 4.000 merken te ondersteunen, waaronder toonaangevende merken als Lego, Vredestein, Unilever, Winnebago, L’Oréal, Flying Tiger, Toyota en Europcar. Gebouwd op Dynamicweb, hebben zij krachtige tools om levenslange klantrelaties op te bouwen, de omzet te vergroten en hun merken te laten groeien.

Vind meer informatie op Dynamicweb.nl.