Dynamicweb Summit 2020

Kom naar de Dynamicweb Summit 2020 op 12 en 13 maart in Aarhus, Denemarken voor twee dagen vol technische en commerciële gesprekken, keynotes, awards en netwerken.
Geschreven door Dynamicweb op 02.12.2019, 09:00
Dynamicweb Summit 2020

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Dynamicweb Summit opnieuw zijn deuren opent voor onze partnergemeenschap om details te delen over de roadmap van Dynamicweb voor het komende jaar. Dynamicweb Summit is ons grootste technische evenement. Bij Summit netwerken en bouwen partners relaties, delen zij best practices en leren ze nieuwe vaardigheden en technieken.

Dynamicweb Summit 2020 is geschikt voor zowel ontwikkelaars, projectmanagers als verkopers. Netwerkevenementen, sessies, sprekers, keynote presentaties, trainingen en certificeringen - ongeacht uw ervaring of expertise, biedt Dynamicweb Summit de informatie en het inzicht om digital business succes te stimuleren en te bereiken.

Dit is waarom u Dynamicweb Summit 2020 niet wilt missen - de voordelen:
Vorm belangrijke relaties met collega-partners, wees erbij wanneer de roadmap voor het nieuwe jaar wordt onthuld en de insider informatie die de digitale bedrijfsgroei stimuleert.
 
  • Breid uw netwerk uit
    ​Krijg inzichten van andere partners, maak connecties die leiden tot nieuwe klanten en creëer een relatie met Dynamicweb teams, partners en klanten.
  • Ontdek wat er komen gaat
    Verken product roadmaps, stem af met de richting van het Dynamicweb Management team en communiceer met technische innovators.
  • Neem deel aan trainingssessies en word (gratis) gecertificeerd 
    Leer hoe u de digitale transformatie van uw klanten kunt versnellen, uw kennis kunt vergroten, vaardigheden kunt verbeteren en de verkoop kunt uitbreiden.

Het programma 

We hebben er alles aan gedaan om zowel commerciële als heavy-tech speakers op het podium te krijgen.
Check de lineup hier - het wordt geweldig! →

Dus markeer uw agenda op 12 en 13 maart en maak u klaar voor twee dagen vol technische en commerciële talks, netwerken, awards en nieuwe digitale inspiratie en inzichten van geweldige keynote sprekers. Meld u aan vóór 1 februari om uw early-bird ticket te bemachtigen (en bespaar 75 euro!).

Kom naar de Dynamicweb Summit 2020 - want samen bereiken we meer.