Nieuw partnerschap tussen Dynamicweb en Braintree

Dynamicweb en Braintree, de consulting- en integratieafdeling van Vox, bundelen hun krachten om de Zuid-Afrikaanse markt te revolutioneren en waarde toe te voegen voor de klant door een volledig geïntegreerde e-commerce oplossing te bieden.
Geschreven door Dynamicweb op 09.12.2019, 09:00
Nieuw partnerschap tussen Dynamicweb en Braintree

Braintree is het grootste Microsoft Dynamics bedrijf in Afrika met meer dan 25 jaar succesvolle ervaring in implementaties. Gezien de sterke betrokkenheid van Braintree bij het Microsoft merk en in het bijzonder Dynamics, was de connectie tussen Dynamicweb en Braintree duidelijk. Daarom besloot Braintree te investeren en samen te werken met Dynamicweb. Het doel van Braintree is om klanten de beste hulpmiddelen  te bieden voor een volledig geïntegreerde oplossing voor bedrijfsbeheer en e-commerce.

"We zijn gestart met Braintree-klanten en de respons was overweldigend", zegt Heath Huxtable, hoofd van Braintree. Het Dynamicweb platform is een game-changer voor organisaties die aan een digitale transformaties beginnen om echte e-commercebedrijven te worden en is een broodnodige aanvulling op ons oplossingenaanbod."

Braintree breidt hun aanbod uit

Al meer dan 25 jaar implementeert Braintree ERP en CRM systemen en wordt het erkend als een van de toonaangevende implementeerders van bedrijfsbeheersystemen die zijn geïntegreerd met de Microsoft Dynamics 365 ERP familie. Braintree breidt zijn diensten nu uit van managementsystemen naar e-commerce met een specifieke focus op zowel B2B als B2C e-commerce oplossingen.

Het beheer van productinformatie in organisaties wordt net zo belangrijk als de producten zelf. Een dramatisch hulpmiddel voor organisaties om consistente, uniforme en onmiddellijke productinformatie via al hun kanalen te bieden, is het proces van digitale transformatie van informatie.

"Na talloze gesprekken met onze klanten, realiseerden we ons dat slechts weinigen een platform hadden om hun bedrijf effectief te digitaliseren naar wat ik 'echte' e-commerce noem," zei Neville Levinthal, hoofd Business Development bij Braintree.

Leer meer over Braintree →

Dynamicweb breidt uit naar een nieuwe markt

Brede Bjerke, Vice President of Sales bij Dynamicweb, voegde eraan toe:

"Voorafgaand aan de oprichting van het partnerschap hebben we vastgesteld dat de markt waarop Braintree zich richtte, moest evolueren, in lijn met de continue digitalisering van bedrijven in Zuid-Afrika.

Door samen te werken, kunnen we klantspecifieke Product Information Management, E-commerce en ERP oplossingen creëren en aanbieden, evenals geweldige nieuwe aanbiedingen waarmee Braintree en Dynamicweb zich verder kunnen verankeren in de lokale markt.

Het lijdt geen twijfel dat het nieuwe partnerschap een enorm voordeel voor ons is. Niet alleen omdat Braintree een rijzende ster is binnen het Dynamics kanaal van Zuid-Afrika, maar ook omdat ze zich sterk inzetten om extreem klantgericht te zijn met als doel een aanzienlijk rendement op hun klanten te realiseren. Dat is absoluut iets dat we graag willen ondersteunen en waar we deel van willen uitmaken.” 


Wilt u meer weten? 

Neem gerust contact op met Brede Bjerke via bbj@dynamicweb.com.

Brede Bjerke,
bbj@dynamicweb.com
VP Sales, Dynamicweb