Nieuw partnerschap tussen Global Software Solutions en Dynamicweb

Global Software Solutions - een leidende speler in de implementatie en optimalisatie van bedrijfssoftware met meer dan 20 jaar ervaring in Nederland - is nu een officiële Dynamicweb partner.
Geschreven door Dynamicweb op 09.07.2019, 00:00
Nieuw partnerschap tussen Global Software Solutions en Dynamicweb

Nieuw partnerschap 

Door middel van deze samenwerking kunnen Global Software Solutions en Dynamicweb gezamenlijk een volledig geïntegreerde oplossing leveren voor Dynamics NAV en D365, inclusief Content Management, E-commerce, Product Information Management en Marketing Automation. Het resultaat? Geautomatiseerde orderverwerking, eenvoudig beheer, gepersonaliseerde marketingmogeljikheden, realtime productnformatie rechtstreeks uit het ERP met een focus op de klant en een webshop die uw verkoopproces ondersteunt en optimaliseert. 

Over Global Software Solutions 

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak is Global Software Solutions continue bezig met het zoeken naar vernieuwingen en het optimaliseren van hun services. Het team van experts is uitstekend in het omzetten van uitdagingen naar gebruiksvriendelijke oplossingen, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van software. De ervaring van Global Software Solutions in het implementeren van NAV en Dynamics 365 Business Central maakt hen een perfecte Dynamicweb partner. 

Neem een kijkje op de website van Global Software Solutions om te zien wat de mogelijkheden zijn voor uw online business.

"Het All-in-One platform van Dynamicweb geeft onze klanten de tools om vanuit één omgeving alle E-commerce activiteiten te beheersen, B2C maar voornamelijk ook B2B en B2A." - Edmond van Gestel, Owner Global Software Solutions 

Over Dynamicweb 

Ons All-in-One platform combineert CMS, E-commerce, PIM en Marketing mogelijkheden om krachtige klantervaringen te creëren via verschillende kanalen. Vandaag de dag vertrouwen duizenden bedrijven met meer dan 12.000 websites op Dynamicweb. 

Leer meer over het Dynamicweb All-in-One platform: bekijk de videopresentatie

Heeft u vragen? 

Neem gerust contact op met Harry van Rossum - Country Manager Benelux Dynamicweb 

   Harry van Rossum
   Country Manager Benelux 
   Dynamicweb
   hro@dynamicweb.com