Ontmoet Dynamicweb tijdens de E-commerce Expo in Berlijn

Op 20 februari 2019 is Dynamicweb te vinden op de vierde editie van het belangrijkste e-commerce evenement in Duitsland, de E-commerce Berlin Expo.
Geschreven op 18.12.2018, 12:00
Ontmoet Dynamicweb tijdens de E-commerce Expo in Berlijn

Een grote B2B beurs voor e-commerce service providers

In 2019 zal de vierde editie van het grootste e-commerce evenement in Duitsland, de E-commerce Berlin Expo, plaatsvinden. Bent u op zoek naar nieuwe manieren om een hoger rendement uit uw online activiteiten te halen? Dan is de Expo de place to be.

De Expo is voor CEO’s, senior managers en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor e-commerce strategieën en zich dagelijks bezig houden met de online activiteiten van hun bedrijf.

Bezoek de website van de E-commerce Berlin Expo voor meer informatie.

Maak kennis met het All-in-One Platform

Bezoek onze stand, B1.3, en ontdek waarom u zou moeten kiezen voor een All-in-One oplossing voor uw digitale business. U krijgt niet alleen de nieuwste B2B e-commerce functies, maar ook geautomatiseerde e-mailmarketing, contentpersonalisatie, lead gen scoring, segmentatie mogelijkheden en splittest opties om bestaande klanten te verassen en nieuwe klanten te winnen. Dit alles is beschikbaar binnen één platform!

Kom langs bij onze stand om meer te weten te komen of bekijk de presentatie van het platform.

Meer te weten komen?

Bent u op zoek naar een nieuwe oplossing voor uw online business? Of wilt u gewoon een praatje maken? Kom dan gerust langs bij onze stand, B1.3, of plan uw bezoek alvast in:


 

Paul Britzke
Business Developer
Dynamicweb
pbr@dynamicweb.com