Ontmoet Dynamicweb tijdens de E-commerce Expo in Berlijn

Op 13 februari 2020 is Dynamicweb te vinden op de vijfde editie van het belangrijkste e-commerce evenement van Duitsland, de E-commerce Berlin Expo.
Geschreven door Dynamicweb op 05.12.2019, 12:00
Ontmoet Dynamicweb tijdens de E-commerce Expo in Berlijn

Een grote B2B beurs voor e-commerce service providers

In 2020 zal de vijfde editie van het grootste e-commerce evenement in Duitsland, de E-commerce Berlin Expo, plaatsvinden. Bent u op zoek naar nieuwe manieren om een hoger rendement uit uw online activiteiten te halen? Dan is de Expo de place to be.

De Expo is voor CEO’s, senior managers en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor e-commerce strategieën en zich dagelijks bezig houden met de online activiteiten binnen hun bedrijf.

Bezoek de website van de E-commerce Berlin Expo voor meer informatie.

Maak kennis met het Dynamicweb All-in-One Platform

Bezoek onze stand, B4.4, en ontdek waarom u zou moeten kiezen voor een All-in-One oplossing voor uw digitale business. U krijgt niet alleen de nieuwste B2B e-commerce functies, maar ook CMS, Online Marketing en Product Information Management (PIM). Dit alles is beschikbaar binnen één platform!

Tickets bestellen 

Tickets voor de E-commerce Berlin Expo besteld u hier gratis. 

Meer te weten komen?

Bent u op zoek naar een nieuwe oplossing voor uw online business? Of wilt u gewoon een praatje maken? Kom dan gerust langs bij onze stand, B4.4, of plan uw bezoek alvast in:


 

Harry van Rossum 
Country Manager Benelux
Dynamicweb
hro@dynamicweb.com

Kunt u niet wachten? Dan kunt u in de tussentijd Dynamicweb alvast zelf uitproberen! 

Probeer onze online demo-site om zelf te ervaren wat de voordelen zijn van werken vanuit één platform voor CMS, E-commerce, PIM en Marketing.