Suneco & Dynamicweb veroveren Zwolle

Dynamicweb en Suneco hebben elkaar helemaal gevonden. Sinds vorig jaar is Dynamicweb met een nieuw kantoor gevestigd in Zwolle, een echte IT stad. Zwolle behoort namelijk al jaren tot de top-10 van best presterende economische regio's in Nederland. En dus ook de thuisbasis van Suneco.
Geschreven door Dynamicweb op 03.06.2020, 09:00
Suneco & Dynamicweb veroveren Zwolle

Allebei gevestigd in Zwolle, hopen Dynamicweb en Suneco de hele stad gezamenlijk van een nodige digitale transformatie te voorzien. 

Over de samenwerking

Suneco is trots Microsoft Gold en Azure partner met enorm veel ervaring in het werken met ASP.Net omgevingen. De nodige ervaring is dus zeker in huis om Dynamicweb succesvol te implementeren. 

"Ik ben blij dat Suneco toegetreden is tot het partner ecosystem van Dynamicweb. Ik ken Suneco al ruim 10 jaar als een super degelijke web en ecommerce solution provider. Ze pakken ook meteen door met de opzet van een dedicated Dynamicweb team van waaruit ze ook al meteen twee Dynamicweb klanten bedienen." - Harry van Rossum, Country Manager Benelux Dynamicweb

Suneco implementeert al jarenlang succesvol e-commerce oplossingen en breidt nu haar diensten uit met een specifieke focus op het all-in-one product voor B2B én B2C bedrijven inclusief Product Information Management (PIM) van Dynamicweb.

Het correct beheren van productinformatie wordt namelijk steeds belangrijker. Productinformatie moet aan steeds meer regels voldoen en veel bedrijven raken het overzicht kwijt. PIM is daarbij een belangrijk hulpmiddel om consistente productinformatie via alle kanalen te kunnen bieden. Suneco kan haar klanten nu voorzien van een complete digitale transformatie van zowel de commerce omgeving, maar ook van de productinformatie. 

"Dynamicweb is een uniek all-in-one platform en is een goede aanvulling op onze diensten. Hiermee kunnen wij onze klanten een totaal oplossing (CMS, webshop, marketing automation en PIM) aanbieden. Met onze integratie expertise kunnen we Dynamicweb koppelen met de backoffice (-pakketten) en naadloos inpassen in ieder applicatielandschap en organisatie." - Erik de Vries, Project Manager Suneco

Over Suneco

Suneco bouwt,  implementeert en onderhoudt maatwerk applicaties gebaseerd op Microsoft .Net technologie, aangevuld met applicaties als Sitecore, Sitefinity, Umbraco en DynamicWeb. Uw digitale transformatie start met de cloud oplossingen van Suneco.

Dynamicweb is een goede aanvulling op het productportfolio van Suneco gezien de aard van het product: alles in één. 

Over Dynamicweb

Dynamicweb ontwikkelt producten voor bedrijven die hun online business willen optimaliseren. Dynamicweb biedt een all-in-one platform als SaaS oplossing inclusief Content Management, E-commerce, Online Marketing en Product Information Management (PIM). 

Meer informatie over de modules vindt u hier

Wilt u meer weten over de samenwerking? 

Samen met Suneco halen we het beste uit ons unieke product. We nodigen u van harte uit gezamenlijk uw digitale potentie succesvol te vervullen. 


 

Harry van Rossum 
Country Manager Benelux
Dynamicweb
hro@dynamicweb.com