Webwinkel Vakdagen 2018

Op 24 en 25 januari zijn de WebWinkelVakdagen op de jaarbeurs in Utrecht. Door vaste exposanten beschreven als de place to be voor de e-commerce branche. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres.
Geschreven door Dynamicweb Software op 14.11.2017, 00:00
Webwinkel Vakdagen 2018

 

Na 11 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 11.176, volgt in 2018 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema's en vele exposanten.  

Bezoek Dynamicweb in de jaarbeurs, Utrecht
Het team van Dynamicweb is in samenwerking met Perfion en Bluedesk aanwezig met een stand (booth 280). Kom bij ons langs om kennis te maken met de scherpe integratie van Dynamicweb. Laat u zich verbazen door de nieuwe PIM-solution (Product Information Management) in combinatie met ons all-in-one e-commerce platform. 

De combinatie tussen Perfion, Bluedesk en Dynamicweb heeft al eerder bewezen een krachtige turn-key e-commerce oplossing te zijn. Voor de B2B & B2C is er een standaard integratie met het PIM, Dynamics NAV, AX, Dynamics 365 en het CRM. 

Kom langs bij onze booth (#280) om kennis te maken met onze countrymanager van de Benelux, Alexander van Ooijen. Alexander licht graag toe hoe u effectief gebruik kan maken van uw data om uw online business te optimaliseren met Dynamicweb.

Maak het uw bezoekers gemakkelijk om online aankopen te doen met een klantvriendelijk e-commerce systeem. Twijfel niet om een praatje te maken, we zijn immers ook benieuwd naar uw online ervaringen.

Laat ons weten indien u ons wilt bezoeken..

Alexander van Ooijen
Country Manager Benelux
Phone: +31 6 333 73 501
aoo@dynamicweb.com