Welkom bij Dynamicweb 9.3

Dynamicweb 9.3 is nu beschikbaar om te downloaden en behelst een splinternieuw PIM systeem, implementatie framework, deployment tool, Dashboards, frontend grid en view models + een heleboel andere features en mogelijkheden.
Geschreven door Dynamicweb Software op 11.09.2017, 00:00
Welkom bij Dynamicweb 9.3

 

Deployment tool, load balancing & indexing

Dit is sterk verbeterd en u kunt nu content verplaatsen van de ene naar de andere solution (websites, paragrafen, pagina’s & intems)

Ook wordt load balancing herintroduceerd, met de ondersteuning voor oneindige aantallen nodes en volledige eCommerce ondersteuning, nieuwe anti-spam en beveiligingsmethoden, alsmede view modellen voor de cart en navigatie (vaarwel XSLT).

De indexing engine heeft nu een FileIndexBuilder en een verbeterde ContentIndexBuilder die de Search weighted app kunnen vervangen.

Verbeterde User experience (UX)

Op het gebied van UX is de algemene UI vervangen met een bredere “tree”, een mooiere look & feel. De index engine is ook gebruiksvriendelijker gemaakt.
Ook hebben we een beta-versie van de grid engine beschikbaar gemaakt die Bootstrap grids visueel kan representeren op het moment dat met content wordt gewerkt.

Functioneren

Tot slot, de performance is significant verbetert met een grote aanpassing van de content services voor pagina’s, paragrafen en items – en meer dan 44 bugs, 94 feature requests en 1300 PBIs zijn verwerkt.

Meer weten