Turnkey B2B Webshop voor Microsoft D365 Business Central en NAV

Een compleet klantenportaal binnen 5 - 7 dagen online
Zonder veel moeite een complete én geïntegreerde B2B webshop lanceren binnen één week? Het kan!

Onze kant-en-klare B2B e-commerce oplossing is volledig geïntegreerd met uw Microsoft Dynamics 365 Business Central of NAV en biedt een complete online winkelervaring, inclusief Content Management, E-commerce, Checkout en Online Marketing functionaliteiten.

Het is eenvoudig te implementeren in uw huidige bedrijfsprocessen, binnen 5 tot 7 werkdagen - direct klaar voor gebruik na implementatie en uniek ontworpen om uw merkidentiteit te ondersteunen.

Zonder complex IT project, mét ontelbare e-commerce functies en een naadloze integratie naar uw ERP. 

Ontdek de oplossing

Factsheet: Een gloednieuwe geïntegreerde B2B webshop in slechts 5-7 werkdagen
 

De voordelen van Dynamicweb

💡 Investeer in een platform dat meegroeit met uw bedrijf
Uw nieuwe oplossing beperkt zich niet alleen tot B2B. Gebaseerd op Dynamicweb All-in-One, kan uw oplossing eenvoudig worden uitgebreid en aangepast om meerdere kanalen te bedienen.

💡 Verlaag risico's en verkort de time-to-market
Deze kant-en-klare oplossing vereist geen development om een snelle en risicovrije installatie te garanderen - tegen een vaste prijs per maand.

💡 Houd uw bedrijf 24/7 draaiende 
Bedien uw klanten wanneer het hen uitkomt, ongeacht hun doel; of ze nu een aankoop willen doen of de laatste factuur willen downloaden.

Download de factsheet om te ontdekken hoe u aan de verwachtingen van uw B2B klanten kunt voldoen
4 onmisbare functies in e-commerce

Het kiezen van de juiste oplossing kan uw bedrijf transformeren van 'gewoontjes' naar booming! De functies in deze blog post mogen absoluut niet missen. 


Het nieuwe potentieel in B2B e-commerce

Ontdek hoe verschillende bedrijven erin zijn geslaagd om de meest complexe uitdagingen binnen de B2B industrie om te zetten in concurrentievoordelen.


3 mogelijkheden voor u als B2B producent

Inspelen op digitale trends is van groot belang om niet achter te blijven op uw concurrentie. Lees over de 3 mogelijkheden waar fabrikanten veel baat bij hebben.

Content Editing in Dynamicweb

Bekijk deze korte video en ontdek hoe gemakkelijk het is om content op een visuele manier te bewerken en beheren in Dynamicweb. Of probeer het zelf vrijblijvend uit.

Klanten vertrouwen op Dynamicweb