A-COLLECTIVE & DYNAMICWEB
WEBINAR | 15 SEPTEMBER | 14:00 UUR

Bedrijfsproces Optimalisatie voor de beste resultaten

De gouden driehoek van ERP, PIM & Ecommerce

 

 

Meer online verkopen? Deze webinar is voor u. Tijdens deze webinar gaan we dieper in op bedrijfsproces optimalisatie, automatisering en integratie. We laten zie hoe bedrijfsprestaties verhoogd kunnen worden door alle systemen real-time met elkaar te laten communiceren terwijl zij allemaal een eigen plek binnen het proces hebben. Deze optimale flow zorgt voor de ultieme customer journey. 

Een ERP is in veel gevallen het kloppende hart van het bedrijf. Het onderhoudt een groot aantal processen en bevat alle informatie om uw bedrijf soepel te laten draaien. In wezen is het ERP waar de product life cycle begint. Het ERP is echter allesbehalve geschikt om producten online te verkopen en te verrijken met belangrijke informatie (afbeeldingen, SEO teksten, technische specificaties). Daar zijn andere systemen voor, zoals een Product Information Management (PIM) en Ecommerce systeem. 

Bedrijfsproces Optimalisatie draait om het automatiseren van systemen en taken waarbij elk systeem een eigen plek heeft - kostenverlagend en efficiëntie maximaliserend. Zie het ERP als de start, geïntegreerd met uw eindstation: de webshop of een ander verkoopkanaal. Om uw bedrijfsproces te optimaliseren, is het van belang dat zowel de webshop, het ERP als het PIM door middel van integratie goed met elkaar communiceert. 

Wat u kunt verwachten tijdens deze webinar: 

  • Het belang van een juist proces en de communicatie tussen de verschillende systemen
  • Live VS Batch ERP integratie 
  • Het doel van de verschillende systemen en waar deze in de essentie voor bedoeld zijn
  • De rol van Product Information Management 
  • Eliminatie van handmatige handelingen (én dus menselijke fouten)
  • Dynamic Pricing vanuit het ERP 

En bovenal de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de Q&A. 

Kunt u niet aanwezig zijn tijdens deze webinar? Geen nood, iedereen die ingeschreven is ontvangt nadien de opnamelink.

Aanmelden voor de webinar
 

Maak kennis met de sprekers

Johannes van den Berg

Presales Consultant
Dynamicweb

Olivier Laloo

Managing Partner
A Collective

Over A Collective

A Collective bestaat uit vijf bedrijven die gezamenlijk hun expertise inzetten om totaaloplossingen te leveren voor de meest complexe uitdagingen op het gebied van bedrijfsproces optimalisatie wat zich vertaalt in de implementatie van Business Applicaties zoals CRM en ERP systemen. 

Over Dynamicweb

Dynamicweb, met het hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken, ondersteunt vandaag de dag meer dan 4.000 bedrijven wereldwijd in nauwe samenwerking met meer dan 200 gecertificeerde partners.