E-commerce oplossingen voor fabrikanten

Stimuleer uw verkoop met E-commerce

Dynamicweb biedt een B2B en B2C e-commerce platform dat is gebouwd voor fabrikanten om digital commerce binnen de productie industrie mogelijk te maken. Bied uw klanten klantenportalen voor reserveonderdelen en toegang tot hun specifieke technische tekeningen.

Met naadloze verbindingen met belangrijke applicaties zoals ERP, PIM en CRM kunt u de best mogelijke gepersonaliseerde commerce en klantervaring bieden.

FEATURES VOOR FABRIKANTEN


Het Dynamicweb eCommerce Suite heeft veel functies waarmee klanten de best mogelijke e-commerce ervaring kunnen creëren. Voor onze manufacturing klanten hebben we de belangrijkste kenmerken geïdentificeerd: 


Lorem ipsum


Klantenportalen voor documenten en reserveonderdelen
Stel uw klanten in staat om te vinden wat ze nodig hebben en wanneer ze het nodig hebben, zonder te hoeven wachten op contact met hun accountmanager. Uw klanten krijgen toegang tot hun bestelgeschiedenis, facturen, RMA, aangepaste productinformatie en nog veel meer.


Pre-order: Configure, Price, Quote (CPQ) 
Via de Dynamicweb imitatiefunctie kunt u uw klant gemakkelijk helpen door een offerte voor hen op te stellen, zodat ze de bestelling op hun gemak kunnen controleren en afronden. Deze functie is essentieel bij projectverkoop en complexere bestelprocessen.ERP geïntegreerd
Integreer met uw ERP voor toegang tot klantspecifieke prijzen, assortimenten, voorraad, onderdeellijsten en andere ERP gegevens. Ongeacht welk ERP u heeft, Dynamicweb is in staat om te integreren. We bieden standaard integratieconnectoren aan voor Microsoft Dynamics AX, NAV, D365 F&O en Business Central.
 


Cross-border E-commerce wordt simpel 
Met e-commerce waarmee u uw bedrijf internationaal kunt uitbreiden, moet u regionale regels, valuta's, talen en veel meer kunnen ondersteunen. Dynamicweb E-commerce stelt u in staat uw verkoopregio wereldwijd uit te breiden, waardoor het gemakkelijk wordt om de regionale regels te volgen en u een groter publiek kunt bereiken.

 

DOOR DE INDUSTRIE ERKEND


Succesverhalen van fabrikanten

Janis Pilgaard
Digital Manager, Ege Carpets

"Binnen slechts drie maanden hebben we meer dan 1600 relevante leads gegenereerd voor onze verkoopafdeling. Dynamicweb biedt een fantastisch integratiekader voor ons ERP systeem en onze overige systemen. Dit verbetert de klantervaring en heeft onze klantendatabase met 6% uitgebreid."

Thava Sabanathan
Dynamics 365 Consultant, Danish Agro 

"Dynamicweb heeft ons geholpen een tone-of-voice te creëren in de landen waarin we actief zijn en de 15 B2B en B2C webshops die we beheren. Bovendien stelt Dynamicweb PIM ons in staat om onze verkoopkanalen te verrijken met de juiste productdata. Het Dynamicweb cloud-based Digital Experience Platform heeft ons werk veel gemakkelijker gemaakt". 

Daniel Blicher Lauridsen
Marketing Project Manager, Lauridsen 

"Met Dynamicweb hebben we nu één oplossing met twee PIM warehouses en drie webshops. Alle systemen praten met elkaar en ik vind het erg belangrijk dat ik de verschillende bedrijven op één plek kan aansturen."

 

Forrester 

Dynamicweb werd vermeld in Forrester's rapport "Now Tech: Product Information Management, Q1 2020 - Forrester’s Overview Of 22 PIM Providers." 

Bekroond product 

Dynamicweb werd bekroond met de 1e plaats als beste E-commerce Platform tijdens de Ecommerce Germany Awards, Ecommerce Expo Berlin!

Michael N. op Okt 21, 2020

"Dynamicweb bestaat uit een solide reeks tools waarmee een bedrijf online kan slagen. De oplossing biedt hoogwaardige functionaliteiten voor het out-of-the-box bouwen van E-commerce, PIM en CMS."

VOORDELEN VOOR FABRIKANTEN


Een online platform waarop u kunt vertrouwen voor al uw e-commerce behoeften, gebouwd voor fabrikanten

Bij Dynamicweb stellen we, in nauwe samenwerking met onze +300 partners, fabrikanten in staat om betere digitale klantervaringen te leveren en e-commercesucces te vergroten via ons cloud-based eCommerce Suite met branchespecifieke functies zoals: 

Customer specific portal(s) Picture


Klantspecifieke portalen

Start eenvoudig met een klantspecifieke portaal op basis van beschikbare CRM en ERP data.

• Maak selfservice mogelijk waarbij klanten productinformatie kunnen onderzoeken, technische data sheets kunnen downloaden, relevante onderdelenlijsten kunnen bekijken, enz.

• Geef de klant specifieke prijzen en aangepaste catalogi om een betere digitale klantervaring te creëren.

• Met een klantenportaal stelt u uw bedrijf in staat om 24/7 service te kunnen bieden, uw e-commercesucces te vergroten en een betere handelservaring te bieden terwijl u de druk op uw verkoopteam vermindert.


ERP-aangedreven E-commerce voor fabrikanten

Een door ERP aangedreven e-commerce-oplossing stelt fabrikanten in staat om aangepaste prijzen en voorraad in realtime aan klanten te tonen en gemakkelijke toegang te bieden tot productinformatie met bijv. datasheets om te downloaden.

Dynamicweb is ideaal voor het genereren van leads omdat de goed presterende sitestructuur is geoptimaliseerd om hoogwaardige zoekresultaten te krijgen, zodat klanten en zoekmachines zoals Google uw producten online kunnen vinden.

ERP Picture
CPQ Picture


Configure, Price, Quote  

Configuratie, prijs en quote (CPQ) zijn essentieel voor een uitstekende B2B klantervaring. CPQ is een verkoopfunctie om snel en nauwkeurig offertes te genereren voor bestellingen.

Met een CPQ-applicatie kan elke mogelijke configuratie, prijs en korting worden gespecificeerd. Dynamicweb kan worden geïntegreerd met toonaangevende configurators.

Uw klanten zullen een persoonlijke en gemakkelijke service ervaren door alleen hun vooraf ingevulde winkelwagen te controleren en te accepteren.

 


Verbeter het e-commerce succes

Om leads te genereren, moet u leveren wat uw potentiële klanten verwachten. De kopers van vandaag willen onderzoek doen, winkelen en bestellen op hun voorwaarden, tijd en apparaat naar keuze. Ze willen selfservice. Door uw bedrijf te automatiseren met een selfservice website en misschien zelfs een klantgerichte storefront, voldoet u aan de verwachtingen van uw klanten en overtreft u deze.

Dynamicweb biedt de juiste functies om de best mogelijke klantervaring te helpen beheren. Beginnend met productgegevens uit de Product Information Management oplossing die is verbonden met uw ERP systeem, naar marktplaatsen of uw eigen e-commerceomgeving gaan van waaruit u de best mogelijke klantervaring kunt beheren en automatiseren via de Digital Marketing functies die Dynamicweb biedt.

 

Improve ecommerce success Picture
Scale Picture


Schaalt mee met uw bedrijf 

Ongeacht de structuur en aard van uw bedrijf, wij helpen u graag verder. Dynamicweb is gebouwd voor B2B-, B2C- en D2C-modellen en stelt u in staat uw bedrijf eenvoudig en veilig op te schalen.

Met realtime dashboards kunt u een vaste hand aan het stuur houden door uw siteverkeer, orderconversie en verkoop te volgen. De native oplossing van Dynamicweb draait als een schaalbare applicatie in de cloud. Het schaalt wrijvingsloos in de tijd en tijdens momenten van piekverkopen.


Ingebouwde Product Information Management

Help de productmanagers en het marketingteam met de ingebouwde oplossing voor product information management (PIM). Gebruik het kwaliteitsrapport om ervoor te zorgen dat alle producten verrijkte en nauwkeurige productinformatie bevatten. Verrijk productinformatie in bulk met nauwkeurige productgegevens uit relevante gegevensbronnen.

Lever de juiste productgegevens aan uw ecosysteem zodat uw partners, distributeurs en retailers kunnen verkopen via marktplaatsen en andere verkoopkanalen.

Maak gebruik van meerdere verkoopkanalen door uw Dynamicweb PIM te integreren met de beste marktplaatsen zoals eBay, Amazon en nog veel meer met op maat gemaakte assortimenten en prijzen. 

PIM Picture


Download onze nieuwste whitepaper

D2C E-commerce in Manufacturing

Salesforce ondervroeg wereldwijd +6.700 klanten en zakelijke kopers en ontdekte dat 76% van de consumenten verwacht dat bedrijven hun behoeften en verwachtingen begrijpen.

Met D2C bedrijfsmodellen kunnen fabrikanten directe klantrelaties opbouwen en de best mogelijke productervaring bieden, en ook experimenteren met verkoopstrategieën en omzetkansen die nog nooit eerder binnen de branche toegankelijk waren. En waarom juist nu? Omdat de maakindustrie moet wennen aan externe veranderingen en de stijgende verwachtingen van moderne consumenten.

DE VISIE VAN DYNAMICWEB

Picture

"Om concurrerend te blijven in de hedendaagse e-commerce wereld, ook binnen de maakindustrie, moet u zich aanpassen aan het veranderende klantgedrag. Een nieuwe generatie van de digital native verwacht hier, ook in B2B, al een online winkelervaring. Het is belangrijk om productinformatie begrijpelijk en online toegankelijk te maken. De flexibiliteit om online bestellingen te kunnen maken wanneer het u uitkomt, bespaart tijd en verhoogt de nauwkeurigheid.

Dynamicweb helpt u meer geld te verdienen en kosten te besparen door een geweldige ERP-geïntegreerde weboplossing voor fabrikanten te leveren. Het helpt om de belangrijkste uitdagingen van het creëren en beheren van een online klantervaringsplatform te overwinnen en de operationele werklast te verminderen. "

Jens Erik Aavild 
Product Manager, E-commerce bij Dynamicweb


Klaar om Dynamicweb te verkennen?

Praat met een expert

Als je met onbeantwoorde vragen blijft zitten of nieuwsgierig bent, horen we graag van je en helpen we je met je volgende e-commerceproject. Neem contact op om een gesprek te starten.


Til uw website naar een hoger niveau

Als productiebedrijf moet uw website uw bezoekers ondersteunen bij het begrijpen van de producten en diensten die u levert, en ook waarom zij u zouden moeten verkiezen boven uw concurrenten. Bij Dynamicweb bieden we een door de industrie erkend eCommerce Suite dat is gebouwd voor de maakindustrie en die beide doelen bereikt.

Als de site van uw productiebedrijf ruimte voor verbetering heeft, helpen we u graag verder! Ons team staat klaar - neem vandaag nog contact met ons op om een gesprek te starten over hoe we uw bedrijf kunnen helpen een informatieve site te maken die potentiële klanten kan bereiken.

Het betrouwbare platform van Dynamicweb stelt u in staat om een betere handelservaring te bieden, waardoor u ook inefficiënte administratieve taken kunt verminderen. U ontvangt voordelen zoals:

  • Nauwkeurige Productgevens 
    Toon realtime productgegevens vanuit uw ERP - ongeacht het aantal reserveonderdelen dat u verkoopt.
  • Stabiele Schaalbaarheid 
    Alle componenten om interne workflows te verbeteren om uw bedrijf eenvoudig en snel op te schalen. 
  • Klant Empowerment 
    Bied klantenportalen met selfservice opties met onder andere specifieke prijzen, factuurbeheer en het volgen van leveringen. 

Neem contact op

Manufacturing specifieke resources

The toekomst van E-commerce

B2B e-commerce is de afgelopen jaren gegroeid en is niet van plan om dit te vertragen. We duiken in enkele statistieken en prognoses van e-commerce.

B2B E-commerce

Ontdek hoe succesvolle bedrijven erin slagen om de meest complexe uitdagingen om te zetten in concurrentievoordelen.

Uw PIM ROI

Hoeveel tijd bespaart een PIM systeem uw bedrijf? Krijg een voorsprong met het maken van uw case voor een PIM systeem met een Excel template.